Janina Bueno

Welkom bij JB!

Mijn naam is Janina Bueno. Mijn hele leven word ik gedreven door sfeer. Ik weet als geen ander, dat de juiste balans in het interieur van woon- en werkomgeving een enorme stempel drukt op het gevoel van geluk. Thuiskomen moet immers iets zijn om naar uit te kijken.
Ik heb ruime kennis van materialen en ruimtelijk inzicht. Hierdoor ben ik vooral goed in staat om de wens van u als klant aan te vullen met frisse ideeën. Met als doel de ruimte te versterken zonder dat uw wensen verloren gaan.
Of het nou een kort mondeling advies betreft of de volledige begeleiding van een ingrijpende verbouwing van een appartement / huis / kantoor, ik ben van alle markten thuis. Hieronder een korte opsomming van mijn services:

– Diensten

Graag kom ik op de locatie langs om kennis met u te maken. Ik vind het van belang dat het klikt tussen ons en dat mijn ideeën over interieur en styling aansluiten bij uw wensen. Samen met u zal ik een korte inventarisatie maken van de mogelijkheden maar vooral ook waar uw grenzen liggen. Uiteindelijk is er voor elk budget een passend interieur te realiseren zolang we met elkaar vooraf de grenzen bepalen.
Op basis van onze eerste kennismaking zal ik een moodboard en een plan van aanpak maken binnen het gegeven budget. Graag kom ik dan voor een tweede gesprek bij u langs om deze te presenteren en de verschillende opties wat verder te bespreken.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.